Foto Marthe Amanda Vannebo


BOOKING POLARARTIST
 
 

Meg og kammeraten min på sangbok-turné!

Årets snydeligstee sangbok fra Meg og Kammeraten min er nå ute på Norsk Musikkforlag og sangbok-turnéen ruller ut i 2022.

Sokken min er våt, Deg og Meg allsangen, Tissedansen, Bobler, Hvilken oppgang bor du i? Gjenta, jenta, Jenta på månen er bare toppen av et BERG sanger Meg og Kammeraten min har laget de siste årene.

Seks album har gitt barn i alle aldre i alle deler av landet nye klassikere, og siden New Orchestral Hits 4 Kids ble sluppet på Naxos i 2019, nå også hele verden!

Meg, Martin Hagfors og Kammeraten, Erik Johannessen, har nydefinert musikk for barn. Ingen temaer er for små, ingen er for store for Meg og Kammeraten min.

Å være så tissetrengt at du finner opp en ny dans, å være forelsket, men så veldig forvirret blant alle ringeklokkene i naboblokka, å kjenne seg ensom, trøtt, eller å ha en bestefar som har en kjæreste som ikke er bestemor, eller for eksempel en nestbestekompis som er en robot, eller å sove som en stein, er alle fortellinger som vil bli sunget lenge, lenge. 

Meg og Kammeraten min har spilt utallige konserter for barn på festivaler, i kulturhus, i barnehager og på skoler over absolutt hele Norge, de har hatt sin egen TV-spesial på NRK med Kringkastingsorkesteret og de er en av de mest vitale låtskriverparene i norsk musikkliv, uansett sjanger og aldersgruppe.

Sangboka er her! Syng og spill selv, syng alene, syng sammen, følg Meg og Kammeraten på Sangbok-turne


Øv på dette til vi sees:


SER DU KJELL, FORSKJELL 
PÅ HANSKJELL OG HUNSKJELL
SJELDNE SKJELL, SERRU!


Meg og kammeraten min er bandet foreldre og barn konkurrerer om å like  

Firda Oktober 2017eg skal vere heilt ærleg: At det fanst norskprodusert underhaldning for born av ein kvalitet som dette, det hadde eg inga aning om.
Det var, som eg sa til ein av arrangørane etterpå, som ein Pixar-film: Vakkert, underhaldande og virtuost, ei slik perle som ein del heldige vaksne får
med seg – fordi dei har ungar.

Lokalavisa RB/Fire flate om Meg og kammeraten min på Moldejazz 2016:  Denne barnejazzkonserten er noe av det beste Moldejazz har levert, de har flotte sanger med morsomme, enkle tekster som gjør at både barn og voksne blir med i historien teksten formidler.

Meg og kammeraten min er Martin Hagfors (Meg) og Erik Johannessen (Kammeraten). Martin er kjent som en av landets mest respekterte låtskrivere, Erik som trombonist og multiinstrumentalist fra blant andre Jaga Jazzist og Trondheim Jazzorkester .

Dagens næringsliv skrev nylig at Meg og kammeraten min lager landets mest fornøyelige barnemusikk, de fikk høre deres siste plate Gjenta-jenta...men det er først på konsert at de virkelig briljerer med uovertruffen publikumskontakt, smittende spilleglede, fascinerende historiefortelling og bunnsolid musisering.


Trønder-Avisa skrev dette etter en konsert i Levanger høsten 2015: De får fram både humring og gåsehud, de serverer solide mengder med ellevill humor og ikke minst ypperlig pop. Med lekne trombonesoloer og smektende vokalharmonier, viser de fram kreativitet og arrangeringsteft på et høyt nivå
 

BOOKING POLARARTIST
             Eirik                              
                
          
Vår glimrende bookingmann Eirik Søreide  Agent / MD     +47 928 40 746      eirik@polarartist.no     www.polarartist.no

 

 

Pressen om plata SNYDELIG 2017

Denne duoen er uimotståelig, der de kombinerer popteft, leken humor og reflektert alvor med sin musikalitet, inkluderende væremåte og avvæpnende sjarm.Orkesteret er som en eventyrverden av klanger, og akkurat her viser duoen og alle involverte hvorfor dette er blitt så utrolig vellykket. Alt er gjennomtenkt og skapt for at det skal låte best mulig, samtidig som overraskelsene står i kø. Anbefaler et eksemplar i alle hjem for gledens skyld.  

Aftenposten-Svein Andersen - 5

 

Meg og Kammeraten Min kan få alle som har sans for stor popmusikk til å smelte av beundring. Allerede åpningslåten «Hvilken oppgang bor du i? » viser en popteft som er uimotståelig.

Dagsavisen - Geir Rakvåg - 5

 

Hagfors og Johannessen velger ikke den enkleste ruten denne gangen, men de gjør det med klasse. Det nye albumet Snydelig bør bli som en Pet Sounds i norsk barnemusikk å regne, en slags barnemusikalsk symfoni, der duoens låter fremføres med et fullbemannet Kringkastingsorkester i ryggen. Arrangementene er intrikate og til tider avanserte, ambisjonsnivået skyhøyt. Gjennomføringsevnen er stor og både meg og kammeraten lander fjellstøtt. De fleste sporene her kunne passet inn på en plate for voksne, dog med litt mindre sprelske tekster.

Persiskop - Ando Woltmann

 

Dette er en plate som tåler å bli hørt mange, mange ganger. Snydelig er nesten Beatles-aktig i sin bredde og variasjon. Her er surrealistiske tullelåter som «Verdens vakreste fjær» og «Der hvor vi to bor». Her er de stemningsfullepop  -balladene «Skogen» og «Sover som en stein»

Fædrelandsvennen - Roy Søbstad - 5


høydepunktene står i kø: «Hvilken Oppgang Bor Du I» starter ballet med hektende marimbaspill og et allsangpiirrende refreng. Den (s) nydelige balladen «Ensom» lokker fram gåsehuden med enkle, direkte melodilinjer og sorgmuntre ordspill; «... du er ensom, du er en som jeg liker godt»

Trønderavisa - Per Christian Rolin - 5