BUTIKKEN! KLIKK PÅ KATTA :-)

Meg og kammeraten min med seg selv og Aspirantkoret! 


Her er et bilde tatt på den supre konserten vi gjorde sammen med Aspirantkoret til Det norske jentekor i Oslo på Parkteatret 6 September 2015.
Vi vil jobbe med de mange flere ganger!

Klarer du å se bestefar i stigen? Bestefar fant seg en stige på HINT (Høyskolen i Nord Trøndelag) på Levanger!



  Diskokulekult!

 

Hamar kulturhus 



Martin og Erik har nylig underholdt på Hamar, og det for fullt hus!

Det var knallgøy!!!

Hamar Arbeiderblad skrev om konserten også!

 

Fantasifull «ostepop»

I en hel time satt barna som tente lys og hørte på sanger og fortellinger som «Rotteplaneten», «Kjæresten til bestefar», «Sokken min er våt» og «Tissedansen». Og mens Hagfors sang, sørget Erik Johannessen (fra Jaga Jazzist red.anm.) for å krydre lydbildet med alt ifra grønn-plasttrombone til elektrisk Glockenspiel, perkusjon og plastrør. I kombinasjonen med popmusikk var dette en suksessoppskrift.

– Vi prøver å lage et lydbilde som de kanskje ikke er så kjent med, så de blir litt nysgjerrige på hva det er de egentlig hører. Vi er ikke bare to stykker som står der med hver sin kassegitar, som alle har hørt før. Vi prøver å lage en atmosfære rundt det hele, forteller Hagfors.

 
 


 

Vossajazz med enda en kammerat! 

Meg og kammeraten min har vært på Vossajazz, der traff vi mange kule barn og mange jazza voksne.
Vi hadde med oss vår nye elektriske xylofon, grønn trombone og litt rottefor.
 

Scenen er klar på Vossajazz!


Men før vi dro til Voss, fikk vi besøk av dirigenten fra Det Norske Jentekor som vi skal spille sammen med på MINIØYA.
Dirigenten
 heter AnnKarin Sundal-Ask og når hun ikke synger så ler hun en hel masse! Kammerat Erik Johannessen har skrevet korarrangementene og fint blir det!


 Martin & AnnKarin & Erik synger opp-ned

! 

HAMARKAMMERATENE!

Blårollinger på Parkteatret-UTSOLGT! 

 
Konsertserien Blårollinger på Parkteatret er så utrolig fin!!

Blårollinger er en konsertserie for barn og voksne som går på Parkteateret i Oslo. Vi setter den nære opplevelsen med musikerne i forsetet, sammen skal publikum og utøvere oppleve magien musikk er i levende live. Parkteatret er en flott sal med fin betjening, så vi gleder oss til den nye sesongen hvor vi møter gamle favoritter og nye helter. Velkommen til mere Blårollinger!

Alle konseter begynner kl. 13.00, og dørene åpner 12.00. 
Billetten koster alltid 50 kroner for alle over 2 år.

! 

DAGENS NÆRINGSLIV
 
Romerikes Blad
VG
Adressavisen

Firdaposten har anmeldt Ostepop! 


























Nesten tre år etter den overraskande og glimrande debuten "Det Er Ikke Bra Før Det Er Dårlig", har Gebhart og Hagfors denne gongen noko å bevise. At dei klarar å levere ein god oppfølgjar. Og det gjør dei jo sjølvsagt.

 

Det er den same vindskeive, naivistiske americana som førre gongen. Som sist mest utført av brørne Gebhart og Hagfors. Men med uvurderleg hjelp frå fleire, mest frå Nikolai Hængsle Eilertsen (bass) og Martin Horntveth (trommer og perkusjon).

Når det gjeld tekstane er dei like morosame, barnslege og absurde som førre gongen. Det er framleis ei plate for born, men ikkje meir enn at eg som godt vaksen tykkjer det er ei flott plate å lytte til. Med andre ord, musikk for godt vaksne.

Låttitlar som "Tissedansen", "Rotteplaneten" og "Navleprat" seier jo alt om kva sjanger vi er i. Kva dei vil med "Kjæresten Til Besterfar" veit eg ikkje, men det er kanskje eit forhold utanom normalen. Ta ein lytt og du skjønar kva eg meiner. Den er også ein av mange fengande låter her, og det er eigentleg alt eg forlanger av ei plate. At den fenger. Og mantraet er framleis at dette er dårleg, men det er jo det ikkje. Det er berre verre.

​Les anmeldelsen her

På releasedagen spiller vi i Oslo på Big Dipper! 






Hei!

Vi skal spille en konsert på Fredag 13 kl 17:00 på platebutikken Big Dipper!

Kommer du?























Om du gjør blir vi glade og du kan få både en tattis og klisterlapp selv om du ikke kjøper LP, Sangbok, DVD og CD!


                                                                                                                             















  FB EVENT

Morgenbladet! 

Morgenbladet har skrevet om Meg og kammeraten min denne uka!

Miniøya med Det Norske Jentekor!!! 

Meg og kammeraten min med briller

Meg og kammeraten min – med Det Norske Jentekor

Dag: Søndag 31.mai

 

Liker du ostepop? Det gjør Meg og Kammeraten min også. Skikkelig mye. Så mye at den nye plata, som kommer i februar, har fått navnet, ja, «Ostepop». Vi er så stolte av at Martin Hagfors og Håkon Gebhardt på nytt kommer til Miniøya med sitt fantastiske, skjeve univers. Med nye låter som «Rotteplaneten», «Navleprat», «Tissedansen», «Trøttstad», «Søppeldunk», «Fruktvisa» og «Superlim» lover det godt for nok en magisk konsert for Meg og Kammeraten min.

I 2012 ga Meg og Kammeraten ut kanskje ett av det årets aller beste album. Uansett sjanger. «Det ække bra før det er dårlig» er en perle av en plate som fortjener mang et gjenhør.

Hagfors og Gebhardt stiller kvinnesterke på scenen denne gangen. Med seg har de minst tjue sangere fra det sagnomsuste «Det Norske Jentekor». Dette blir en en-gang-i-livet-opplevelse, og vi gleder oss til å dele denne opplevelsen med deg!


http://minioya.no/arrangementer/meg-og-kammeraten-min-med-det-norske-jentekor/

Kammerat Erik sin julekalender :-)!!!